Intretinere si remodelare corporala

intretinere remodelare corporalaDaca te simti nemultumita de imaginea ta din pricina centimetrilor in plus in anumite zone ale corpului, probabil ca te gandesti ce metoda sa abordezi pentru a te remodela. Pe langa un stil alimentar sanatos, de un real folos pot fi si impachetarile anticelulitice in termocuverta.

Termoterapia reprezinta o metoda inovatoare de tratament, care presupune utilizarea ca agent terapeutic a factorului termic, vehiculat de anumiti vectori precum aerul, apa, lumina, parafina, nisipul si namolul.

Acest gen de terapie imbunatateste circulatia sangelui, creste elasticitatea tendoanelor si ligamentelor si astfel, exercitiile fizice se pot face mai usor.

In cadrul salonului nostru, impachetarile anticelulitice in termocuverta implica infasurarea pacientei intr-o patura electrica dubla, care genereaza efectul de sauna, in urma caruia corpul poate fi remodelat localizat, numai in zonele dorite.

Gratie temperaturii ridicate din termocuverta, stratul adipos dispare rapid si metabolismul celular se intensifica. Ultimele cercetari au evidentiat ca termocuverta se dovedeste de o reala utilitate in tratarea durerilor menstruale, lombare, musculare ori ale coloanei vertebrale. Sunt ameliorate simtitor si problemele articulare ori cele reumatismale.

O sedinta de tratament in termocuverta dureaza maxim 50 de minute.

La salonul nostru, frumusetea si aspectul fizic armonios sunt cuvinte de ordine. De aceea, punem la dispozitia clientelor noastre pachete de servicii avantajoase.

Daca va doriti un program de termosauna, salonul nostru va pune la dispozitie un pachet de 10 sedinte fara impachetari + 2 sedinte gratuite. O astfel de procedura implica o anumita conduita. Este interzis  consumul de cafea inainte de tratament si consumul de lichide mai devreme de o ora de la incheierea tratamentului.

Din pacate, termocuverta nu este accesibila oricui. Anumite afectiuni sau conditii fizice nu sunt compatibile cu acest tip de procedura. Astfel, cei care sufera de boli de piele ori inflamatii cutanate pot suferi complicatii. De asemenea, persoanele care au varice foarte proeminente in zonele in care doresc sa faca tratament, ar trebui sa excluda termocuverta dintre optiunile lor, sarcina,menstruatia ori anumite tumori sunt alte situatii care nu fac casa buna cu termocuverta.

Salonul nostru reprezinta solutia ideala daca vrei sa ai un aspect fizic de invidiat ori daca ai adoptat un nou stil de viata si ai nevoie de o mana de ajutor care sa-ti completeze eforturile. Vei fi incantata de rezultatele obtinute si cu siguranta iti vei dori sa revii la noi.

CAVITATIA
Aparatul de cavitatie este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

CAVITATIA (Liposuctie Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Utilizind o frecventa de pina la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION in numai citeva sedinte de tratament realizeaza un nou contur corporal.

CAVITATIA este controlat de un microprocesor care permite o stricta emisie a undelor de presiune care genereaza efectul de cavitatie. Specifica modulatie a frecventei si posibilitatea variatiei emisiei, actioneaza in mod direct asupra adipocitelor dind chiar de la primele aplicatii rezultate surprinzatoare.

Efectele produse de tratamentul cu cavitatie:

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase.La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simtiti in timpul tratamentului?

In timpul tratamentului puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?

Cavitatia este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale dumneavoastra.

Cite sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament.

Cit dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele?

O sedinta de tratament dureaza 60 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, circa 30 minute cu cavitatie. Ultima parte a tratamentului este drenajul limfatic cu electro. Dupa a treia / patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Care este frecventa sedintelor de cavitatie?

Frecventa recomandata este de 1 sedinta la 4-5 zile

Care sunt contraindicatiile?

Astm brosic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Ce trebuie sa faca clientul?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda:

Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.

Imediat dupa tratament sa bea 2 litri de apa plata.

72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.

Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide(ceai neindulcit sau apa plata).

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.

Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinenerea acestor rezultate?

La sfarsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 2-3 luni.
IMPORTANT!!
Toate ședințele aferente oricărui abonament de masaj sau remodelare corporală se vor efectua în termen de 30 de zile de la achiziționarea abonamentului.

Tratamente de remodelare corporala

 PretTimp
10 Sedinte Masaj Anticelulitic + 2 GRATUIT450 lei50 min
10 Sedinte Masaj Relaxare + 2 GRATUIT400 lei50 min
10 Sedinte THERMO- SLIM + 2 GRATUIT500 lei30 min
10 Sedinte TERMOCUVERTA + Masaj + 2 GRATUIT –650 LEI70 min
10 Sedinte TERMOSAUNA (fara impachetare) + 2 GRATUIT400 lei
10 sedinte vacuum250 ron25 min
10 sedinte vacuum450 ron50 min
Cavitatie - 30 min + Drenaj limfatic - 30 min70 lei 60 min
Cavitatie + Drenaj limfatic abonament 10 sedinte 550 lei60 min
Radiofrecventa corporala 80 lei 30 min
Radiofrecventa corporala abonament 10 sedinte650 lei30 min
Electrostimulare corporala 35 lei30 min
Electrostimulare corporala 40 lei40 min
Electrostimulare corporala 45 lei50 min
Electrostimulare corporala abonament 5 sedinte200 lei50 min
Thermo-slim55 lei50 min
Thermo-slim abonament 5 sedinte250 lei50 min