Make-up

salon machiaj make up iasi”Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat”, spunea Yves Saint Laurent. Un studio a aratat ca 58% dintre femei considera ca machiajul le ajuta sa fie mai increzatoare in ele insele. Conform ultimelor cercetari, oamenii cheltuiesc pana la 40 de miliarde in fiecare an pentru achizitionarea de produse cosmetice.

Fiecare dintre reprezentantele sexului frumos isi doreste sa se simta bine in propria piele iar machiajul este un aliat de nadejde in acest sens. Si, daca pentru machiajul de zi cu zi, fiecare doamna sau domnisoara se descurca mai mult sau mai putin onorabil, atunci cand vine vorba despre ocaziile speciale, cel mai bine este sa apelam la profesionisti in domeniu.

 

La salon ElliSium, orice doamna sau domnisoara se poate simti ca o printesa in zilele importante din viata ei. Preturile sunt accesibile iar rezultatele pe masura oricarei exigente.

Urmeaza sa iei parte la un eveniment deosebit pe parcursul unei zile iar gandul la machiajul de care ai nevoie iti da batai de cap? Lasa-te cu incredere pe mana noastra! Cu doar 80 de lei vei avea parte de un machiaj de zi care iti va pune in valoare frumusetea. In plus, folosim numai produse de calitate, asa ca nu vei avea parte de surprize neplacute.

Multe dintre noi inteleg prin machiajul de seara necesitatea unei schimbari dramatice. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Specialistii salonului nostru te vor ajuta sa ai un machiaj adecvat serii la care urmeaza sa participi si, in acelasi timp, sa atragi numai priviri admirative.

Ziua nuntii este, fara indoiala, una dintre cele mai spectaculoase din viata unei femei. Nu este de mirare, asadar, ca orice viitoare mireasa isi va dori sa straluceasca si sa atraga doar priviri pline de admiratie. Se poate opta, in completarea machiajului, pentru aplicarea genelor fir cu fir. Efectul va fi unul deosebit si va adauga un plus de senzualitate si feminitate machiajului miresei.

Indiferent de evenimentul deosebit la care urmeaza sa iei parte, te asteptam la salon ElliSium, unde specialistii nostrii in make up iti vor pune in valoare frumusetea si te vor ajuta sa stralucesti si sa te simti speciala. Iti garantam ca vei reveni la noi!

Si genele merita atentia noastra, pentru ca ne ajuta sa ne punem in valoare frumusetea. Exista 3 genuri de gene false: extensii, smoc si banda.

Extensiile sunt foarte comode si nu influenteaza negativ cresterea genelor naturale. In plus, sunt durabile si au un aspect natural.

Smocurile se aplica rapid si nu afecteaza in niciun fel genele naturale.

Genele banda se aplica foarte usor si de catre oricine. Sunt foarte practice.

Make-up Profesional

 PretTimp
Aplicare gene bandă 20 lei15 min
Aplicare gene smocuri 35 lei60 min
Aplicare gene fir cu fir 100 lei120 min
Întreținere gene false (la 2/3-4 săptămâni) 80 lei 60 min
Aplicare gene 2D150 lei120 min
Întreținere gene 2D130 lei120 min
Aplicare gene 3D200 lei120 min
Întreținere gene 3D180 lei120 min
Machiaj de zi 80 lei60 min
Machiaj de seară100 lei90 min
Machiaj de mireasă150 lei120 min