Manichiura & Pedichiura

MANICHIURA

salon manichiura iasiDe-a lungul timpului, conceptul de manichiura a cunoscut o evolutie spectaculoasa. Moda anilor ’80 era diferita de cea a anilor ’30, de exemplu. Astazi, conceptul de manichiura ne duce cu gandul la cele mai fanteziste aplicatii decorative.

Frumusetea mainilor este cu siguranta scoasa in evidenta de cea a unghiilor. Cu ajutorul specialistilor nostrii, unghiile dumneavoastra vor arata ireprosabil. Mainile  au nevoie, cel putin o data pe saptamana, de atentie exclusiva. De aceea, manichiura ar trebui sa joace un rol important in viata fiecarei femei.

Pentru ca mainile noastre sunt o veritabila carte de vizita, merita atentia cuvenita. Salonul nostru foloseste produse care ofera unghiilor dumneavoastra rezistenta, protectie si culoarea vie mult dorita. La noi, puteti beneficia  si de manichiura cu gel, semipermanenta ori French.

In functie de preferintele fiecareia, se poate alege o manichiura in stilul French, metalic, floral ori cu pietre sau diverse picturi.

In plus, va punem la dispozitie tratamentul cu parafina pentru maini si picioare pentru catifelarea si hidratarea pielii.

Unghiile false au mai multe avantaje, care nu trebuiesc trecute cu vederea. Sunt, printre altele, foarte rezistente si de aceea sunt ideale pentru acele persoane care au prostul obicei de a le roade. In plus, oja se mentine timp indelungat pe acest tip de unghii.

Doamnele si domnisoarele care trec pragul salonului nostru, pot opta si pentru oja semipermanenta. Aceasta are avantajul major de a-si mentine intensitatea si integritatea pe o durata de pana la 3 saptamani, indiferent de activitatile pe care le faci. De la curatenie si gatit, pana la spalatul vaselor, nimic nu afecteaza integritatea si calitatea ojei.

Manichiura Pedichiura

 PretTimp
Manichiura clasica/+model french40/45 lei90 min
Manichiura clasica + oja semipermanenta/+ model french 60/65 lei90 min
Manichiura oja semipermanenta/+ model french –50/55 lei90 min
Manichiura cu gel pe unghia naturala/+ model french60/75 lei90 min
Extensii cu gel/tips/+ model french80/100 lei150 min
Intretinere extensii cu gel/tips/+ model french 70/75 lei150 min
Tratament parafina maini30 lei20 min
Pedichiura clasica/+ model french 45/50 lei90 min
Pedichiura clasica + oja semipermanenta/+ model french 65/70 lei90 min
Pedichiura clasica + gel pe unghia naturala/+ model french70/75 lei150 min
Tratament parafina picioare35 lei20 min
Schimbat sau aplicat oja clasica20 lei15 min
Indepartare gel/oja semipermanenta 25 lei30 min
Design (aplicatii, pictura, etc. pe 2 unghii)15 lei5 - 15 min
Reparatie unghie gel 15 lei15 min
Intarirea unghiei naturale cu pudra acrilica si manichiura clasica/manichiura semipermanenta60/75 lei90 min
Pedichiura oja semipermanenta /+model French60/65 lei90 min