Masaj

salon masaj iasi

Masajul general este acel procedeu prin care se prelucreaza  in mod mecanic sau manual tesuturile moi, dar si sistemul muscular, cu scopul de a obtine efecte de relaxare ori terapeutice, uneori cu rezultate imediate, precum eliminarea instantanee a oboselii fizice dar si relaxarea corpului.

Un masaj bine facut creaza o stare de relaxare generala a intregului organism, ajuta la eliminarea eficienta a toxinelor, scade presiunea sangelui, reduce intensitatea crampelor si durerilor musculare si, in acelasi timp, imbunatateste procesul de digestie.

Masajul terapeutic intensifica circulatia, relaxeaza muschii si reduce considerabil spasmele. Un astfel de masaj este binevenit daca sunteti stresati. Pretul este mai mult decat accesibil.

Masajul anticelulitic  confera fermitate si suplete pielii. De asemenea, se imbunatateste elasticitatea fibrelor de colagen si elastina. Este stimulat si drenajul limfatic care, o data imbunatatit, contribuie la eliminarea toxinelor iar acest lucru va aduce beneficii inclusiv la nivelul pielii. In timpul masajului, folosim creme speciale care ii amplifica efectul.

O sedinta de masaj anticelulitic dureaza 50 de minute.

Masajul de relaxare ajuta la mentinerea unei bune stari de sanatate, contribuie considerabil la regenerarea tesuturilor, relaxeaza muschii, inlatura oboseala accentuate si imbunatateste elasticitatea pielii. De asemenea, in urma acestor sedinte, se inlatura cu succes problema chinuitoare a insomniei si se atenueaza simtitor starile de anxietate si cele de depresie. In acelasi timp, se imbunatateste considerabil capacitatea de concentrare, afectata adesea de stres.
Reflexoterapia ajuta la dobandirea echilibrului energiei vitale organismului.
In salonul nostru puteti sa va relaxati si sa va redobanditi rapid starea de bine dupa o perioada stresanta sau, pur si simplu, atunci cand simtiti nevoia unui refresh pentru corpul dumneavoastra.

Masaje Corporale

 PretTimp
Masaj Anticelulitic70 lei50 min
Masaj Relaxare + Drenaj limfatic60 lei50 min
Masaj Terapeutic50 lei30 min
Reflexoterapie 40 lei30 min