Frumusetea trezeste sufletul la viata!

Echipa ElliSium este aici sa se asigure ca ai parte de cele mai bune servicii intr-o atmosfera armonioasa, care te va ajuta sa te relaxezi. Este important pentru noi ca tu sa te simti bine in pielea ta. Pentru a face acest lucru posibil, folosim produse naturale si tehnici pe care le perfectionam constant. Colaboram cu branduri precum Londa Professional, Bruno Vassari, Cupio. Chi Hairstyle Professional, Atelier Paris, pentru a obtine rezultatele pe care tu ti le doresti.

Echipa ElliSium iti ofera o gama larga de servicii si abonamente avantajoase: cosmetica, machiaj profesional, manichiura si pedichiura, hairstyling, remodelare corporala si tratamente faciale. Fie ca iti doresti o schimbare de look sau mai multe tratamente pentru ziua nuntii tale, putem gasi impreuna solutia care ti se potriveste cel mai bine - tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un mesaj aici sau sa ne contactezi pe pagina de Facebook.

Sau, daca esti prin zona, ne poti vizita la locatia noastra din Podu Ros, de pe Strada Aleea Nicolina nr. 13, pentru a afla mai multe despre noi si serviciile noastre la o ceasca de cafea.

Vino si fii prietena noastra!