De ce sa alegi serviciul de remodelare corporala

Fiecare doamna sau domnisoara isi doreste sa aiba o greutate ideala si un corp perfect conturat, fara pic de celulita. Chiar daca mananci sanatos si faci miscare in mod regulat, uneori nu pare sa fie suficient. In acest caz poti apela la serviciile de remodelare corporala. In functie de salonul care presteaza un astfel de serviciu, poti beneficia de nenumarate aspecte pozitive in urma unei asemenea proceduri. Citeste in continuare articolul marca Salon ElliSium si afla de ce sa alegi serviciul de remodelare corporala –cavitatia.

Ce este cavitatia?

Procedeul de cavitatie se realizeaza cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz). In timpul procedeului se produce fenomenul de cavitatie, care implica dezintegrarea celulelor din tesutul adipos si reducerea implicita a acestuia. Ultrasunetele de joasa frecventa genereaza o presiune, care determina formarea unor mici bule de gaz (bule cavitationale). Acestea fac implozie, distrugand in acelasi timp membrana celulelor adipoase. Odata dezintegrata, celula adipoasa, impreuna cu intreg continutul ei, este absorbita de catre limfa si drenata prin sistemul limfatic. Dupa doar cateva astfel de sedinte rezultatele pot fi observabile.

Redefinirea corpului

Un aspect care trebuie clarificat de la bun inceput, este acela ca remodelarea corporala nu inseamna slabit. Nu, nu poti elimina kilogramele in exces apeland la un serviciu care este destinat redefinirii aspectului pielii. Bineinteles, astfel de procedee te pot ajuta sa elimini cativa centimetri de apa, adica tesut adipos, dar, dupa aceea, procesul de pierdere in greutate va stagna. Daca, in schimb, combini sportul, dieta si remodelarea corporala, te vei bucura de rezultate uimitoare mai repede decat crezi.

Ce simti in timpul cavitatii?

In timpul procedeului de cavitate poti percepe un sunet la o intensitate mai mica sau mai mare, in functie de nivelul de sensibilitate auditiva de care dispui. Dupa cateva sedinte acest disconfort dispare complet, fara sa existe alte efecte notabile.

De cate sedinte ai nevoie?

Nu putem sti cu exactitate de cate sedinte ai nevoie pana sa ajungi la rezultatul dorit, deoarece exista multe variabile care trebuie luate in considerare. Este realizata o analiza corporala a fiecarui client in parte, pentru a se crea un program personalizat. Se pot desfasura cate 6 pana la 10 sedinte. Durata unei sedinte este de 60 de minute.

Ce sa faci dupa tratament?

In urma unei sedinte de cavitatie, este necesar sa eviti consumul alimentelor bogate in grasimi, timp de 72 de ore si sa consumi minimum 2 litri de apa plata.

De ce sa alegi remodelarea corporala

Spre deosebire de liposuctie, remodelarea corporala, si anume cavitatia, reprezinta o alternativa non-invaziva si non-agresiva. In timpul procesului nu simti niciun fel de durere, nu exista complicatii si nici nu este necesar un timp de recuperare. Mai mult, cavitatia este mai putin costisitoare decat liposuctia, astfel ca este mai usor accesibila pentru publicul larg.

Pielea ta are nevoie de ingrijire constanta pentru a-si pastra aspectul ferm si lipsit de celulita. Vino la Salon ElliSium pentru o sedinta de remodelare corporala sau un alt serviciu din lista noastra. Programeaza-te din timp!