Manichiura si pedichiura

salon manichiura iasi

De-a lungul timpului, trendurile in domeniul manichiurilor si pedichiurilor au cunoscut o evolutie spectaculoasa. Moda anilor ’80 era diferita de cea a anilor ’30, de exemplu. In zilele noastre, conceptul de manichiura ne duce cu gandul la cele mai fanteziste aplicatii decorative.

Mainile au nevoie de atentie exclusiva cel putin o data pe saptamana. De aceea, manichiura ar trebui sa joace un rol important in viata fiecarei femei, deoarece frumusetea mainilor este cu siguranta pusa in evidenta de cea a unghiilor. Cu ajutorul specialistilor nostri, unghiile tale vor arata ireprosabil.

Pentru ca mainile noastre sunt o veritabila carte de vizita, merita atentia cuvenita. Salonul ElliSium Iasi foloseste produse care ofera unghiilor tale rezistenta, protectie si culoarea vie mult dorita. La noi, poti beneficia si de manichiura cu gel, semipermanenta sau stilul clasic frantuzesc. Daca acesta nu este stilul tau, esti libera sa iti lasi imaginatia sa zboare cu un stil metalic, floral, cu pietre decorative sau diverse ilustratii.

In plus, iti punem la dispozitie tratamentul cu parafina pentru maini si picioare pentru catifelarea si hidratarea pielii.

Unghiile false au multe avantaje, care nu ar trebui trecute cu vederea. Sunt, printre altele, foarte rezistente si de aceea sunt ideale pentru acele persoane care au prostul obicei de a-si roade unghiile. In plus, oja se mentine pentru un timp indelungat pe acest tip de unghii.

Doamnele si domnisoarele care trec pragul salonului nostru pot opta si pentru oja semipermanenta. Aceasta are avantajul major de a-si mentine intensitatea si integritatea pe o durata de pana la 3 saptamani, indiferent de activitatile pe care le faci. De la curatenie si gatit pana la spalatul vaselor, nimic nu afecteaza integritatea si calitatea ojei.

Manichiura Pedichiura

 PretTimp
Manichiura clasica40 lei60 min
Manichiura combinata45 lei60 min
Manichiura semipermanenta65 lei90 min
Manichiura semipermanenta cu apex70 lei90 min
Aplicat oja semipermanenta40 lei45 min
Gel pe unghia naturala80/100 lei150 min
Extensii unghii cu gel110/130 lei180 min
Intretinere unghii cu gel85 lei150 min
Intretinere + schimbarea arhitecturii unghiei95 lei150 min
Reparatie unghie cu gel15 lei20 min
Indepartare gel35 lei40 min
Indepartare oja semipermanenta30 lei30 min
Indepartare + inlocuire oja clasica25 lei30 min
Design (2 unghii)20 lei30 min
Model french15 lei15 min
Model babyboomer15 lei15 min
Tratament parafina maini35 lei45 min
Pedichiura clasica50 lei75 min
Pedichiura semipermanenta70 lei105 min
Pedichiura gel pe unghia naturala80 lei120
Tratament parafina picioare40 lei45 min