manichiura-pedichiura-iasiDe-a lungul timpului, trendurile in domeniul manichiurilor si pedichiurilor au cunoscut o evolutie spectaculoasa. Moda anilor ’80 era diferita de cea a anilor ’30, de exemplu. In zilele noastre, conceptul de manichiura ne duce cu gandul la cele mai fanteziste aplicatii decorative.

Mainile au nevoie de atentie exclusiva cel putin o data pe saptamana. De aceea, manichiura ar trebui sa joace un rol important in viata fiecarei femei, deoarece frumusetea mainilor este cu siguranta pusa in evidenta de cea a unghiilor. Cu ajutorul specialistilor nostri, unghiile tale vor arata ireprosabil.

Pentru ca mainile noastre sunt o veritabila carte de vizita, merita atentia cuvenita. Salonul ElliSium Iasi foloseste produse care ofera unghiilor tale rezistenta, protectie si culoarea vie mult dorita. La noi, poti beneficia si de manichiura cu gel, semipermanenta sau stilul clasic frantuzesc. Daca acesta nu este stilul tau, esti libera sa iti lasi imaginatia sa zboare cu un stil metalic, floral, cu pietre decorative sau diverse ilustratii.

In plus, iti punem la dispozitie tratamentul cu parafina pentru maini si picioare pentru catifelarea si hidratarea pielii.

Unghiile false au multe avantaje, care nu ar trebui trecute cu vederea. Sunt, printre altele, foarte rezistente si de aceea sunt ideale pentru acele persoane care au prostul obicei de a-si roade unghiile. In plus, oja se mentine pentru un timp indelungat pe acest tip de unghii.

Doamnele si domnisoarele care trec pragul salonului nostru pot opta si pentru oja semipermanenta. Aceasta are avantajul major de a-si mentine intensitatea si integritatea pe o durata de pana la 3 saptamani, indiferent de activitatile pe care le faci. De la curatenie si gatit pana la spalatul vaselor, nimic nu afecteaza integritatea si calitatea ojei.

Manichiura Pedichiura

 PretTimp
Manichiura Barbati50 lei60 min
Pedichiura Barbati55 lei60 min
Manichiura clasica35 lei60 min
Manichiura combinata65 lei60 min
Manichiura semipermanenta60 lei90 min
Manichiura semipermanenta cu apex65 lei90 min
Aplicat oja semipermanenta30 lei45 min
Gel pe unghia naturala75/90 lei150 min
Extensii unghii cu gel100/125 lei180 min
Intretinere unghii cu gel70 lei150 min
Intretinere + schimbarea arhitecturii unghiei80 lei150 min
Reparatie unghie cu gel15 lei20 min
Indepartare gel20lei40 min
Indepartare oja semipermanenta15lei30 min
Indepartare + inlocuire oja clasica20 lei30 min
Tratament parafina maini35 lei45 min
Pedichiura clasica40 lei75 min
Pedichiura semipermanenta65 lei105 min
Pedichiura gel pe unghia naturala75 lei120
Tratament parafina picioare45 lei45 min