masaj salon ellisium iasi

Masajul general este acel procedeu prin care se prelucreaza in mod mecanic sau manual tesuturile moi, dar si sistemul muscular, cu scopul de a obtine efecte de relaxare ori terapeutice, uneori cu rezultate imediate, precum eliminarea instantanee a oboselii fizice, dar si relaxarea corpului.

Un masaj bine facut poate crea o stare de relaxare generala a intregului organism, ajuta la eliminarea eficienta a toxinelor, scade presiunea sangelui, reduce intensitatea crampelor si durerilor musculare si, in acelasi timp, imbunatateste procesul de digestie.

Masajul terapeutic intensifica circulatia, relaxeaza muschii si reduce considerabil spasmele. Un astfel de masaj este binevenit daca esti stresata.

Masajul anticelulitic confera fermitate si suplete pielii. De asemenea, imbunatateste elasticitatea fibrelor de colagen si elastina. Este stimulat si drenajul limfatic care, odata imbunatatit, contribuie la eliminarea toxinelor. Acest lucru va aduce beneficii inclusiv la nivelul pielii. In timpul masajului, folosim creme speciale care ii amplifica efectul.

Masajul de relaxare ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate, contribuie considerabil la regenerarea tesuturilor, relaxeaza muschii, inlatura oboseala accentuata si imbunatateste elasticitatea pielii. De asemenea, in urma acestor sedinte, se inlatura cu succes problema chinuitoare a insomniei si se atenueaza simtitor starile de anxietate si cele de depresie. In acelasi timp, se imbunatateste considerabil capacitatea de concentrare, afectata adesea de stres.

Reflexoterapia ajuta la dobandirea echilibrului energiei vitale organismului.

In salonul ElliSium Iasi, te vei relaxa si iti vei redobandi rapid starea de bine dupa o perioada stresanta sau, pur si simplu, atunci cand simti nevoia unui refresh pentru corpul tau.

 

Momentan nu oferim servicii pentru domni. Multumim pentru intelegere.

Masaje Corporale

 PretTimp
Masaj Anticelulitic85 lei50 min
Masaj Relaxare + Drenaj limfatic75 lei50 min
Masaj Terapeutic60 lei30 min
Reflexoterapie 50 lei30 min