Politica de prelucrare a datelor personale

SC TUFA I. ELENA II SRL, cu sediul legal in Iasi, Str. Str. Tabacului nr. 1B., inmatriculata sub nr. F22/1038/2012, cod unic de inregistrare nr. 29900280, va comunicam prezenta politica de prelucrare a datelor personale, pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele dvs. cu caracter personal.

Va comunicam aceasta Politica la inceputul interactiunii noastre prin intermediul site-ului nostru web.

Datele colectate de https://ellisium.ro.

https://ellisium.ro colecteaza informatiile personale (numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon, sexul, preferintele de limba ale browserului si adresa IP) atunci cand ne contactati prin formularul de contact, ne contactati telefonic / email sau folositi serviciile. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, sexul, precum si alte informatii, dupa caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (de exemplu informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu exceptia cazului in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege si/sau in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dumneavoastra explicit in mod separat. In cazul in care ne furnizati in mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interactiunea dumneavoastra cu website-ul nostru sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al https://ellisium.ro

De fiecare data cand vizitati website-ul nostru, colectam automat urmatoarele date:

Date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate si prelucrate cu consimtamantul dumneavoastra prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti. Puteti gasi mai multe informatii despre acest lucru in pagina noastra: Politica Cookies.

Date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include calea completa catre resursa accesata (cunoscuta sub denumirea de URL), secventa de clicuri catre, prin si de la Website-ul nostru (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor continuturi), timpul mediu petrecut intr-o aplicatie si numarul de vizualizari din astfel de aplicatii, numarul mediu de articole vizualizate pe Website-urile noastre, informatii privind interactiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile si trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul Utilizatorilor si orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de servicii pentru clienti.

Scopul de utilizare a datelor

https://ellisium.ro colecteaza date cu caracter personal pe pagina site-ului numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

Rezolvarea anularilor programarilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o programare efectuata, contactarea acestuia, la cererea sa voluntara ,contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

Astfel, in scopul furnizarii serviciilor, si efectuarii platilor in baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor), https://ellisium.ro poate prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa va putem oferi informatii despre bunuri sau servicii care consideram ca va intereseaza. Daca sunteti un client existent, va vom contacta numai prin e-mail sau prin cu informatii despre bunuri si servicii similare cu cele care au facut obiectul unei vanzari anterioare sau unei negocieri cu dumneavoastra in vederea vanzarii, cu exceptia cazului in care ati optat altfel anterior. Daca sunteti un client nou, va vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul dumneavoastra prealabil. Daca nu doriti sa va folosim datele in acest fel, bifati caseta corespunzatoare din formularul prin care colectam datele dumneavoastra formularul de inregistrare.

Putem, de asemenea, sa va folosim datele cu caracter personal pentru a masura sau a intelege continutul preferat legat de actiuni ale noastre si pentru a oferi continut relevant pentru dumneavoastra; pentru a va permite sa participati la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci cand alegeti sa faceti acest lucru; pentru a masura sau a intelege eficacitatea publicitatii pe care o oferim dumneavoastra si altor persoane si pentru a va oferi publicitate relevanta; si pentru a face sugestii si recomandari dumneavoastra si altor Utilizatori ai website-ului nostru despre produse sau servicii care ar putea sa va intereseze pe dumneavoastra sau pe acestia.

Comunicare
Exista posibilitatea sa va trimitem mesaje tehnice si administrative in legatura cu produsele sau serviciile noastre, recomandari de articole, newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail) si/sau prin apel telefonic, numai cu acordul dvs. Acestea sunt mesaje de marketing si puteti controla daca doriti sa le primiti, chiar si dupa ce v-ati oferit consimtamantul.

Securitate
Putem folosi datele dvs. (istoricul de conectare si adresa IP) daca consideram ca este necesar din motive de securitate sau pentru a monitoriza si a preveni posibilele fraude sau alte incalcari ale Acordului nostru de utilizare sau a Politicii de confidentialitate care afecteaza pe Vizitatorii si Clientii nostri.

https://ellisium.ro nu distribuie nicio informatie de identificare personala cu agentii de publicitate si nu permite agentilor de publicitate sa acceseze informatiile personale. Acestea sunt pastrate in siguranta, si vor fi folosite doar cu scopurile precizate in aceasta pagina. Ca vizitator, sau ca si client, aveti dreptul la modificarea sau stergerea completa a datelor pe care le detinem despre dumneavoastra. Stergerea sau modificarea datelor in timp ce apelati la serviciile noastre poate afecta modul in care oferim aceste servicii, sau chiar incetarea lor.