Tunsoarea Undercut – O provocare pentru femei

Este cu siguranță o provocare să arătăm diferit în fiecare zi. Purtând tunsoarea undercut vei fi remarcată în mulțime și vei ieși din anonimat. O astfel de tunsoare îți permite să ascunzi diverse defecte, să fii feminină dar și extravagantă în același timp.

„Undercut” este cea mai nouă tendință în materie de freză din rândul bărbaților. Cu toate acestea, s-au găsit și femei curajoase care nu s-au sfiit să abordeze acest stil, adaptându-l și făcându-l deosebit. Femeile au „furat” tendința de la bărbați și au creat propriile frizuri prin care au reușit să-și exteriorizeze personalitatea. Dacă ești o femeie îndrăzneață, deschisă către nou, nonconformistă, cu încredere în sine sau care se răzgândește ușor și căreia îi place să experimenteze, nu îţi va fi greu să renunţi la părul lung şi să încerci un nou stil.

Clientele îşi doresc coafuri versatile, iar tunsorile scurte şi franjurate vor fi căutate în perioada următoare. Motivul este simplu: printr-o singură tunsoare poţi obține mai multe tipuri de coafură şi eviţi astfel un look plictisitor.

Există şi femei care vor cu tot dinadinsul să fie remarcate, iar acestea vor apela la tunsorile de tip undercut. Pe părţile laterale vor fi tunse foarte scurt, iar cele mai curajoase pot alege să se radă chiar. Veţi vedea în perioada următoare multe femei care vor afişa tot felul de modele pe părţile laterale. Acestea sunt inspirate din arta tatuajului, astfel că variaţiunile sunt nelimitate. Putem întâlni de la motive tribale până la iniţiale sau flori. Doamnele ce îşi doresc ceva puţin mai temperat vor apela la tunsorile pixie.

Alege să fii unică! Ai nevoie doar de puțin curaj și încredere, de restul ne ocupăm noi.

Varietatea este condimentul vieții!

Consultanta marketing