Tratamente cosmetice

Frumusețea feței nu se rezumă doar la un machiaj bun, ci este esențial, mai presus de toate, ca pielea să fie în cea mai bună formă, netedă și catifelată.

De ce sa alegi salonul Ellisium Iasi?

 • Personal profesionist certificat;
 • Mediu prietenos și relaxant;
 • Principala noastră prioritate „Calitate, Satisfacție și Curățenie”;
 • Dăm valoare pentru banii dvs. și multe altele;
 • Satisfacție 100% garantată.

Cateva motive pentru a ne calca pragul salonului mai des:

 • Te relaxezi

Să mergi la un salon de înfrumusețare este doar timpul tău. Este momentul pentru relaxare si răsfățat.

 • Iti mentii pielea sanatoasa

În acest program agitat și agitat, cu toții uităm de noi înșine și nu avem grijă de pielea noastră, care este cea mai importantă parte a corpului.

 • Masajul de relaxare

În primul rând, ar trebui să înțelegeți că masajul nu este doar un tratament de înfrumusețare, ci și o necesitate a corpului, împreună cu mintea pentru a le menține sănătoase. Este foarte important în viața noastră de zi cu zi să ne relaxăm mușchii și să ne eliberam mintea de tensiunile zilnice.

 • Tratamentul unghiilor

Frumusețea poate fi orice, poate fi zâmbetul tău, poate fi ochii tăi sau poate fi unghiile tale. Unghiile sănătoase pot fi frumusețea mâinilor tale. Beneficiind de serviciile de frumusețe a unghiilor vă va oferi un sentiment feminin minunat.

 • Tratament pentru par

Nu ai nevoie de o zi speciala ca sa te simti speciala. Pentru creșterea sănătoasă a părului, ai nevoie de tratament pentru păr, precum și de tăiere. Evident, nu poți face aceste lucruri de singura acasa.

 • Coafatul parului

Există un citat faimos conform caruia prima impresie este ultima impresie. În aparența persoanei, stilul de păr are propria sa importanță, deoarece reflectă și personalitatea persoanei. Este practic o reprezentare a aspectului persoanei.

 • Produsele de calitate folosite de noi

Oferim clientelor noastre o gamă largă de produse de înfrumusețare profesionale, iar aceste produse nu sunt în general disponibile în magazinele comune.

Echipa noastra este gata in orice clipa sa iti dea sfatul cel mai bun pentru frumusetea ta, iar serviciile noastre sunt variate.

La noi, vei fi intampinata cu caldura si profesionalism. Intregul nostru personal este orientat catre satisfactia ta. In plus, iti oferim consultanta de calitate pentru ca rezultatele sa fie intr-adevar spectaculoase. Suntem o echipa tanara, dinamica si dedicata, care se perfectioneaza permanent cu un singur scop: acela de a te face sa revii la salonul Ellisium.

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna tratamentele cosmetice, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta veni in ajutorul clientelor noastre. De aceea la Salon Ellisium Iasi lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa te lasi rasfatata, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.