De ce sa alegi tratamentul HYALU-GLOSS?

Felul in care arata parul nostru ne influenteaza starea de spirit mai mult decat credem. De la o stima de sine crescuta, pana la o dispozitie buna, o podoaba capilara sanatoasa este capabila sa ne schimbe total atitudinea. De ce? Pentru ca parul este unul dintre primele elemente care ne influenteaza in bine sau in rau aspectul fizic. Asadar, daca acordam grija necesara pentru fiecare fir, sunt sanse sa ne bucuram de o serie de beneficii.

O metoda buna de ingrijire este reprezentata de tratamentul HYALU-GLOSS. Citeste in continuare pentru a afla mai multe detalii despre aceasta metoda inovativa de ingrijire a parului!

Ce este tratamentul HYALU-GLOSS?

Tratamentul HYALU-GLOSS este un produs special conceput pentru parul fin, devitalizat si lipsit de volum. Acesta actioneaza in interiorul fibrei capilare si ofera volum, protectie termica, hidratare intensa si catifelare. In plus, acest tratament sigileaza cuticula si lasa podoaba capilara neteda, elastica si stralucitoare. Din punct de vedere al compozitiei, HYALU-GLOSS are la baza in primul rand acid hialuronic, urmat de vitamina C, emulsie pentru protectia culorii si extract de miere cuaternizata.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un element des intalnit in ultima perioada in produsele cosmetice, de la cele faciale, pana la cele destinate parului, deoarece este o metoda eficienta de hidratare. Cum functioneaza acesta pentru par? Ei bine, acidul hialuronic este un catalizator care ofera diverse beneficii scalpului si firului de par, printre care:

·         intareste firul de par;

·         ofera hidratarea optima firului de par si scalpului;

·         hraneste in profunzime scalpul;

·         repara din interior firele despicate.

In plus, acesta joaca un rol important in sanatatea si regenerarea celulelor si ajuta la cresterea parului. Astfel, te vei bucura de un par sanatos, des, rezistent si placut la atingere.

Cine poate apela la tratamentul HYALU-GLOSS?

Chiar daca la prima vedere ar parea ca tratamentul HYALU-GLOSS este potrivit doar pentru un par deteriorat si lipsit de volum, ei bine nu este asa. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de par: normal, gras, subtire, deteriorat, uscat, drept sau cret. In toate situatiile, tratamentul HYALU-GLOSS ofera beneficii vizibile. Acesta se realizeaza la maxim 3 saptamani, timp de 2 luni. In functie de starea de sanatate a parului tau, il poti realiza chiar si o data pe saptamana dacas este necesar.

Ce presupune tratamentul HYALU-GLOSS?

Tratamentul HYALU-GLOSS presupune aplicarea produsului pe parul uscat in proportie de 50%, dupa ce au fost aplicate samponul si masca. Se imparte parul in 4 sectiuni aproximativ egale si se distribuie produsul, cu precadere pe varfuri. Uleterior, se usuca cu uscatorul de par si se intinde cu placa. De ce? Pentru ca tratamentul sa se fixeze in par prin sigilare termica. In final se coafeaza parul in functie de preferinte. Este important de mentionat ca acest tratament nu presupune clatire.

Unde poti face tratamentul HYALU-GLOSS?

Daca iti doresti sa incerci tratamentul HYALU-GLOSS, dar vrei sa apelezi la o echipa profesionista, te asteptam la Ellisium! Iti punem la dispozitie servicii dominate de calitate si confort, printre care si tratamentul cu acid hialuronic. Acesta se realizeaza pe durata a 120 de minute. Pentru detalii si programari intra aici!