Epilare faciala

Este esențial, mai presus de toate, ca pielea să fie în cea mai bună formă, netedă și catifelată. Un aspect care nu trebuie subestimat când vine vorba despre frumusețea feței este îndepărtarea părului nedorit.

Dacă aveți pilozitate în exces în această zonă, probabil ați încercat diferite metode pentru a scăpa de el. Epilarea facială, la fel ca și cea din alte părți ale corpului, trebuie tratată cu foarte multă atenție, mai ales vara, când, din cauza transpirației și a căldurii, pielea se poate irita mai ușor. De aceea, indicat este sa apelezi la profesionisti cand este vorba de frumusetea pielii tale.

Un chip luminos ne ajuta sa avem succes profesional, dar si sa fim mai atragatori în viata personala. Ai grija de tenul tau – expresia fetei tale te defineste inaintea celorlalti! Vino la Salon Ellisium si intra in randul celor care stiu sa se bucure de viata, indiferent de varstă, si sa-si valorifice atuurile! Lucrurile bune nu vor intarzia sa apara în viaţa ta!

În funcție de preferințe, de gradul de pilozitate, de tipul părului și de sensibilitatea pielii, salonul ElliSium pune la dispozitie mai multe variante de epilare, si anume:

Pensatul

Epilarea cu ceară

Pentru persoanele care nu vor să piardă prea mult timp, există întotdeauna o metodă la îndemână și sigură: ceara clasică. Aceasta poate fi aplicată atât caldă, cât și rece, depinde de tipul ales. Tehnica este în esență aceeași ca pentru epilarea corpului: ceara încălzită și adusă la o temperatură suportabilă pentru corp este întinsă cu spatulă specială pe zona care urmează să fie epilată. Urmează îndepărtarea ei, dar și în cazul aplicării și al îndepărtării, pot apărea accidente.

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon!

Echipa noastra este gata in orice clipa sa iti dea sfatul cel mai bun pentru frumusetea ta, iar serviciile noastre sunt variate.

La noi, vei fi intampinata cu caldura si profesionalism. Intregul nostru personal este orientat catre satisfactia ta. In plus, iti oferim consultanta de calitate pentru ca rezultatele sa fie intr-adevar spectaculoase. Suntem o echipa tanara, dinamica si dedicata, care se perfectioneaza permanent cu un singur scop: acela de a te face sa revii la salonul Ellisium.

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna tratamentele faciale, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta veni in ajutorul clientelor noastre. De aceea la Salon Ellisium Iasi lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa te lasi rasfatata, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.