intretinere remodelare corporala salon ellisium iasi

Daca te simti nemultumita de imaginea ta din pricina centimetrilor in plus in anumite zone ale corpului, probabil ca te gandesti la ce metoda sa abordezi pentru a te remodela. Cel mai important este sa mentii un stil de viata echilibrat si activ, insa remodelarea corporala poate fi un aliat de nadejde. Masajul si alte terapii pentru intretinere si remodelare nu sunt la fel de invazive precum procedurile medicale si nu vor avea un impact la fel de mare asupra bugetului tau.

Salonul nostru reprezinta solutia ideala daca vrei sa ai un aspect fizic de invidiat ori daca ai adoptat un nou stil de viata si ai nevoie de o mana de ajutor care sa-ti completeze eforturile. Vei fi incantata de rezultatele obtinute si cu siguranta iti vei dori sa revii la noi.

La salonul ElliSium Iasi, iti putem oferi o varietate larga de servicii in acest sens. Frumusetea si confortul tau sunt importante pentru noi. De aceea, iti punem la dispozitie si pachete de servicii avantajoase.

Termoterapia

Termoterapia reprezinta o metoda inovatoare de tratament, care presupune utilizarea ca agent terapeutic a factorului termic, vehiculat de anumiti vectori precum aerul, apa, lumina, parafina, nisipul si namolul. Acest gen de terapie imbunatateste circulatia sangelui, creste elasticitatea tendoanelor si ligamentelor si astfel, exercitiile fizice se pot face mai usor.

In cadrul salonului nostru, impachetarile anticelulitice in termocuverta implica infasurarea clientei intr-o patura electrica dubla, care genereaza efectul de sauna, in urma caruia corpul poate fi remodelat localizat, numai in zonele dorite.

Gratie temperaturii ridicate din termocuverta, stratul adipos dispare rapid si metabolismul celular se intensifica. Ultimele cercetari au evidentiat ca termocuverta este un aliat in tratarea durerilor menstruale, lombare, musculare ori ale coloanei vertebrale. Sunt ameliorate simtitor si problemele articulare ori cele reumatismale.

Daca iti doresti un program de termosauna, salonul nostru iti pune la dispozitie un pachet de 10 sedinte fara impachetari + 2 sedinte gratuite. O astfel de procedura implica o anumita conduita. Este interzis consumul de cafea inainte de tratament si consumul de lichide mai devreme de o ora dupa incheierea tratamentului.

Din pacate, termocuverta nu este accesibila oricui. Anumite afectiuni sau conditii fizice nu sunt compatibile cu acest tip de procedura. Astfel, cei care sufera de boli de piele ori inflamatii cutanate pot suferi complicatii. De asemenea, persoanele care au varice foarte proeminente in zonele in care doresc sa faca tratament ar trebui sa excluda termocuverta dintre optiunile lor. Sarcina, menstruatia ori anumite tumori sunt alte situatii care nu fac casa buna cu termocuverta.

Cavitatia

Aparatul de cavitatie este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz). Acesta produce fenomenul fizic de cavitatie, care duce la dezintegrarea celulelor adipoase si, in consecinta, reducerea stratului adipos. Mai exact, cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care, datorita presiunii pe care o genereaza, provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Utilizind o frecventa de pana la 40 Khz, vei observa un nou contur corporal in numai cateva sedinte.

Cavitatia (liposuctie virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Efectele produse de tratamentul cu cavitatie

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal, datorat reducerii consistentei masei adipoase. Vei observa si o imbunatatire a aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o circulatie mai buna si, nu in ultimul rand, o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simti in timpul tratamentului?

In timpul tratamentului, poti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz, acest fenomen se verifica in primele sedinte, apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si confortant.

De ce sa alegi cavitatia in locul liposuctiei?

Cavitatia este o alternativa non-invaziva si non-agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile tale zilnice.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine rezultate?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Specialistii nostri efectueaza o analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale. In mod normal, se efectueaza de la 6 pana la 10 sedinte de tratament.

O sedinta de tratament dureaza 60 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, circa 30 minute cu cavitatie. Ultima parte a tratamentului este drenajul limfatic cu electro. Dupa a treia sau a patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Care este frecventa sedintelor de cavitatie?

Frecventa recomandata este de 1 sedinta la 4-5 zile.

Care sunt contraindicatiile?

Astm bronsic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, orice afectiuni ale ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Ce trebuie sa faca clientul?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda:

  • Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi;
  • 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi;
  • Imediat dupa tratament sa bea 2 litri de apa plata. In general, este foarte important sa se consume o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata).

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel, aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.

Cum se mentin rezultatele?

La sfarsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 2-3 luni.

De retinut!

Toate sedintele aferente oricarui abonament de masaj sau remodelare corporala se vor efectua in termen de 30 de zile de la achizitionarea abonamentului.

Tratamente de remodelare corporala

 PretTimp
10 Sedinte Masaj Anticelulitic 799 lei50 min
10 Sedinte Masaj Relaxare 699 lei50 min
10 Sedinte THERMO-SLIM 799 lei30 min
10 Sedinte TERMOCUVERTA + Masaj 899 LEI70 min
10 sedinte vacuum549 ron30 min
10 sedinte vacuum649 ron50 min
Cavitatie - 30 min + Drenaj limfatic - 30 min89 lei 60 min
Cavitatie + Drenaj limfatic abonament 10 sedinte 799 lei60 min
Electrostimulare corporala 59 lei50 min
Electrostimulare corporala abonament 10 sedinte429 lei50 min
Electrostimulare la cald69 lei45 min
Abonament 5 sedinte Electrostimulare la cald299 lei45 min
Abonament 10 sedinte Electrostimulare la cald599 lei45 min
Thermo-slim89 lei50 min
Thermo-slim abonament 5 sedinte399 lei50 min
Sedinta Termo-slim + masaj99 lei70 min
Radio frecventa corporala Coapse + Fese 130 lei40 min
5 sedinte Radio frecventa corporala Coapse + Fese 400 lei-
10 sedinte Radio frecventa corporala Coapse + Fese 600 lei-
Radio frecventa corporalaCoapse + Fese + Abdomen 150 lei60 min
5 sedinte Radio frecventa corporala Coapse + Fese + Abdomen500 lei-
10 sedinte Radio frecventa corporala Coapse + Fese + Abdomen750 lei-
Radio frecventa corporala Abdomen / Spate total 80 lei20 min
5 sedinte Radio frecventa corporala Abdomen / Spate total 250 lei-
10 sedinte Radio frecventa corporala Abdomen / Spate 400 lei-
Radio frecventa corporala Gambe / Brate / Spate partial50 lei10 min
5 sedinte Radio frecventa corporala Gambe / Brate / Spate partial200 lei-
10 sedinte Radio frecventa corporala Gambe / Brate / Spate partial300 lei-
Radio frecventa corporala Coapse + Fese Coapse + Fese + Abdomen + Brate + Gambe170 lei80 min
5 sedinte Radio frecventa corporala Coapse + Fese Coapse + Fese + Abdomen + Brate + Gambe700 lei-
10 sedinte Radio frecventa corporala Coapse + Fese Coapse + Fese + Abdomen + Brate + Gambe1000 lei-
LIPOLASER50 lei1 sedinta 30 min
LIPOLASER 60 lei1 sedinta 40 min
LIPOLASER ABONAMENT 10 sedinte450 lei10 sedinte
LIPOLASER + ELECTRO 10+10 sedinte700 lei35+45 min
LIPOLASER + ELECTRO 10+10 sedinte800 lei40 + 45 min
LIPOLASER + ELECTRO + termocuverta 10+10+10 sedinte850 lei30+45+40 min
LIPOLASER + ELECTRO + termocuverta 10+10+10 sedinte950 lei40+45+40 min
LIPOLASER + ELECTRO + VACUUM 10 sedinte950 lei40+30+30 min