Descopera microblading – cel mai actual trend in materie de sprancene – partea a II-a

Am vorbit in prima parte a articolului cate ceva despre  microblading, cel mai actual trend in materie de sprancene ideale. O tehnica asemanatoare cu cea a tatuajelor semipermanente, care promite sa iti ofere un look fresh si cat mai apropiat de realitate. Stim ca inca mai ai nelamuriri in ceea ce priveste aceasta procedura, deci haide sa le lamurim in cele ce urmeaza.

Cat costa sprancenele in tehnica microblading?

Fireste, nu vorbim aici despre o procedura care dureaza 5 minute pentru a fi realizata, deci, daca te asteptai la un pret foarte mic, ne pare rau, dar trebuie sa te dezamagim. Pretul unei sedinte de microblading poate varia in functie de specificul salonului sau specialistului pentru care optezi. La Salon Ellisium pretul pentru sprancenele realizate in tehnica microblading este de 1000 de lei. Produsele si tratamentele pentru sprancene nu sunt ieftine, dar rezultatele sunt uimitoare.

Ce se intampla in timpul unei programari?

Chiar daca te bucuri de sprancene dese si bogate, odata cu inaintarea in varsta este posibil ca acestea sa se subtieze si sa aiba nevoie de cateva retusuri. Nu te teme, nu vei fi nevoita sa iti razi sprancenele pentru a putea opta pentru microblading. Specialistul se va ocupa initial de desenul cu creionul al sprancenelor tale, pentru ca tu sa iti poti face o idee despre cum va arata totul la sfarsit. In timpul acestei parti vei putea cere modificari si vei putea discuta despre ce anume iti place si ce nu. Dupa ce iti dai acordul asupra formei sprancenelor, vine partea cu adevarat interesanta. Specialistul va incepe procesul propriu zis de „desenare” a sprancenelor, cu ajutorul instrumentului special, prin care sunt create linii subtiri, superficiale de-a lungul sprancenelor tale. Acum vopseaua este introdusa si fixata sub primul strat al epidermei tale. Durerea este resimtita la un nivel foarte mic, mai degraba ca un usor disconfort. Sa zicem ca totul se simte ca atunci cand iti pensezi sprancenele.

Este nevoie de ingrijire dupa?

Da, va fi nevoie sa ai foarte mare grija de sprancenele tale dupa microblading. In primul rand, nu trebuie sa le uzi si asta implica si evitarea transpiratiei. Rezista tentatiei de a face sport cateva zile si ai grija ca sprancenele sa fie in permanenta uscate. Aplica atat dimineata, cat si seara unguentul recomandat, pentru a ajuta zona sa se vindece si spal-o cu un sapun antibacterial in primele zile pentru a evita infectiile. Este extrem de important sa nu rupi eventualele cojite care se vor forma pentru a nu interfera cu procesul de refacere a pielii. Daca respecti toti acesti pasi, te vei bucura in scurt timp de noile tale sprancene mult visate.

Inca nu esti hotarata daca sa apelezi la microblading? Atunci te asteptam la Salon Ellisium pentru a discuta si mai multe detalii. Impreuna vom stabili forma pe care ti-o doresti, culoarea si multe alte aspecte. Nu uita sa iti faci o programare inainte. Te asteptam cu drag!