Extensiile tape in – Metoda ideala pentru un par lung si des

Extensiile tape in (extensiile cu bandă) sunt o modalitate simplă și eficientă pentru un păr lung și des în cel mai scurt timp.

Dacă îţi doreşti un păr lung dar nu mai ai răbdare să crească sau poate deja te-ai gândit să achiziţionezi un set de extensii dar nu ştii care sunt cele mai potrivite nevoilor tale, atunci hairstyliştii noştri te vor ajuta, răspunzând astăzi la cele mai frecvente întrebări legate de extensiile tape in:

Cui se adresează acest tip de extensii?

“Nu există un anumit tip de persoană căruia să îi fie adresate. Atât timp cât îți dorești un păr lung și des, sau ambele și un set de extensii care să fie ușor de purtat pentru o perioadă mai lungă de timp, acestea ți se potrivesc perfect. ”

Sunt dificil de aplicat?

“Sunt foarte ușor de aplicat. Se împarte părul în funcție de plantația fiecărei persoane și apoi se ia câte o șuviță subțire, nu mai lată decât extensia și se așează între două șuvițe de extensii, cu bandă adezivă în interior, ca un sandwich, pentru a se fixa de șuvița noastră de păr. Trebuie să fim foarte atenți la cărări și la modul de lipire a celor două benzi. Timpul de aplicare variază, între 30 și 60 de minute, în funcție de numărul de extensii necesare.”

Cât timp le putem purta?

“Acestea pot fi purtate între șase și opt săptămâni și pot fi refolosite de până la șase ori, dacă au fost aplicate și îngrijite corespunzător. De exemplu, se recomandă folosirea unui șampon nutritiv fără sare sau sulfați și se adaugă mască hidratantă pentru a le păstra strălucirea și vitalitatea. Nu este recomandată folosirea de produse pe bază de alcool sau șampon anti-mătreață deoarece acestea usucă.

Afectează parul?

“Nu, acestea nu deteriorează părul sau scalpul, deoarece banda adezivă este realizată din compuși naturali, pe bază de rășini. Însă, sănătatea părului depinde de modul în care extensiile au fost aplicate și întreținute pe tot parcursul purtării acestora. Spălarea părului ar trebui să se facă de sus în jos pentru a evita încâlcirea, iar perierea, în sensul de creștere, de la vârfuri spre rădăcină cu o perie specială.”

Pentru orice altă întrebare te rugăm să ne laşi un mesaj, iar noi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Te așteptăm cu drag!