Intretinere corporala

intretinere coorporala

intretinere coorporala

Programele de intretinere corporala sunt concepute pentru persoanele sanatoase care doresc sa aiba o conditie fizica buna. Programeaza-ti prima sedinta de intretinere corporala, iar impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru a face loc in agenda ta acelui “timp numai pentru tine”.

Programe de intretinere corporala concepute pentru tine, femeie!

Femeile, in general, au tendinta sa rezerve o mica parte din timpul lor pentru a se ingriji de propria persoana, dedicandu-se in special familiei, profesiei si altor activitati cotidiene. Beneficiile urmarii unui program de intretinere sunt: obtinerea unei greutati optime, tonifierea musculara, reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare si imbunatatirea structurii ososase.

Programele sunt individualizate si pot include drenaj limfatic, crestere a consumului de calorii, masaj anticelulitic.

Programe dedicate persoanelor care sufera de stres si oboseala cronica

Stresul este un ansamblu de reactii ale organismului la o serie de factori externi (fizici, biologici, psihici) care pana la un punct este productiv, dupa care apar deteriorari rapide. Punctul limita difera la fiecare persoana in parte. Simptomele comune in stres sunt iritabilitatea, tensiunea musculara, lipsa de concentrare, dureri de cap, cresterea ritmului cardiac.

Stresul prelungit poate duce la oboseala cronica, iar daca adaugam si sedentarismul la imaginea de mai sus, lucrurile se complica.

In functie de starea dumneavoastra, specialistii nostri pot crea programe personalizate atat pentru ameliorarea simptomelor de stres si oboseala cronica, cat si pentru mentinerea  tonusului si energiei zilnice de care aveti nevoie.

De ce sa alegi salonul Ellisium Iasi?

  • Personal profesionist certificat;
  • Mediu prietenos și relaxant;
  • De la o simplă tunsoare la o schimbare radicala;
  • Principala noastră prioritate „Calitate, Satisfacție și Curățenie”;
  • Dăm valoare pentru banii dvs. și multe altele;
  • Satisfacție 100% garantată;
  • Produse profesionale folosite.

Masurile luate pentru igiena

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna remodelare faciala in Iasi, de aceea ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta de a pune in evidenta dezinfectarea si sterilizarea tuturor produselor cu care lucram. De aceea la Salon ElliSium lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile, pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa apelezi la intretinere corporala, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului ElliSium Iasi si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.