Machiajul de mireasa

Extensiile tape in – Metoda ideala pentru un par lung si des
3 aprilie 2019
salon-manichiura-iasi
Salon Manichiura Iasi
17 martie 2020
Show all

Machiajul de mireasa

Femeile care urmează să petreacă una dintre cele mai importante zile din viața lor, nunta, își fac planuri din timp, cu un an sau chiar doi înainte de ziua evenimentului. Una dintre primele preocupări ale mireselor este alegerea machiajului.

Reușita unui machiaj nu constă doar în identificarea stilului potrivit, ci și în rezistența acestuia. Din acest motiv, machiajul trebuie să reziste până la 24 ore, în ciuda temperaturii crescute şi a stării emoționale.

Machiajul ar trebui să arate impecabil în toate momentele ceremoniei, în toate pozele și filmările ce vor rămâne amintire. Un rezultatul perfect este atunci când există o colaborare bună între make-up artist și clientă.

Specialistul nostru în materie de make-up, Andreea Gherghel, vine cu câteva sfaturi şi recomandări utile viitoarelor mirese:

  • începeți să vă pregătiți tenul cu ceva timp înainte, pentru că un aspect fresh înseamnă o piele îngrijită, hidratată şi odihnită
  • dacă vă gândiți să vă faceţi un tratament facial, vă recomad să îl faceți cu cel puțin 2 săptămâni înainte; în felul acesta, evitați eventualele cicatrici, înroșiri sau iritații ale pielii
  • machiajul ales de mierese în 2019 trebuie să fie cât mai natural; optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţa atât de mult
  • punem accentul fie pe buze, fie pe ochi; la ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai (miresele extravagante pot alege un ruj roşu sau vişiniu şi de ce nu, un smokey eyes)

Indiferent de tipul de machiaj pe care şi-l dorește o mireasă, important este că are nevoie de un profesionist care să îi garanteze un rezultat bun, să o pună în valoare şi să îi înţeleagă nevoile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *