Nuanțele anului 2021 – Trend-uri în materie de păr

E adevărat ceea ce se spune, trend-urile vin și pleacă. Mai ales cele în materie de frumusețe. Coafurile în vogă, nuanțele de păr sau stilurile preferate de către publicul feminin într-o anumită perioadă de timp au noroc dacă le va mai fi dat să se repete sau să renască undeva în viitor. Dar chiar și atunci când vor reveni la modă majoritatea vor fi reinventate, iar celelalte vor fi numite „clasice” sau „vintage”. Descoperă variantele cele mai îndrăgite.

Bucle pastelate pentru zile fermecate

Având în vedere că un păr fericit poate da culoare vieții tale, de ce să nu profiți de oportunitate pentru a trăi „la vie en rose” așa cum se cuvine? Anul acesta se poartă nuanțele pastel, in special cele roz precum guma de mestecat. Atunci când optezi pentru această culoare poți alege între un look clasic, care presupune ca întreaga lungime a firului de păr să fie acoperită de vopsea, sau balayage în nuanțe jucăușe.

Nuanța Blondului Alpin întoarce toate privirile

Transformă-te într-o adevărată Crăiasă a Zăpezii și bucură-te de privirile admirative ale trecătorilor. Deoarece acest blond este aproape alb, culoarea este una destul de dificil de obținut. Părul tău va trebui decolorat pentru a atinge perfecțiunea, și nu sunt multe persoane care se încumetă să facă acest pas. Prin urmare, șansele de a avea un look original și diferit sunt de partea ta.

Se scrie Maro-auriu și se pronunță eleganță

Dacă vrei ca părul tău să își mențină nuanța întunecată… dar în același timp vrei să încerci ceva nou, așa-numitul „Golden black”, al vorbitorilor de limba engleză, ar putea fi exact ceea ce căutai. Aceasta culoare a vopselei te va avantaja indiferent de tunsoare, deoarece se apropie foarte mult de aspectul natural al părului celor mai norocoși dintre pământeni.

Blondul căpșună, din nou în rândul favoritelor

Aflat la granița dintre regatul nuanțelor de roșcat și al tărâmului stăpânit de blond, blondul căpșună își face loc în inimile noastre o dată la câțiva ani. Indiferent de lungimea părului, de forma feței sau de vârsta pe care o ai, această culoare îți va însenina ziua ori de câte ori te privești în oglindă. Dacă treci printr-o perioadă mai dificilă sau pur și simplu simți nevoia de o schimbare pozitivă, blondul căpșună te va face să te simți precum eroina cărții tale preferate. Fii tu pata de culoare pe care vrei să o vezi în lume!

Rouge-ul nu se poartă doar pe buze

Această nuanță de roșcat a revenit în atenția publicului odată cu lansarea miniseriei Gambitul Reginei. Având în vedere că micile și marile ecrane au avut întotdeauna o influență imensă asupra modei, acest fenomen nu ar trebui să surprindă pe nimeni. E bine de știut, însă, faptul că rouge-ul, asemenea blondului, trebuie întreținut cu atenție și produse profesionale, pentru a nu-și pierde intensitatea într-un timp foarte scurt.

În 2021 Salon Ellisium îți pune la dispoziție servicii de coafor și frizerie care includ tuns, spălare și aranjare, decolorare, vopsire, bucle sau îndreptare, extensii și tratamente precum: cel de îndreptare cu keratină, hidratare intensă cu fiole MilkShake, Hyalu-Gloss și anti-aging.