Pedichiura Iasi

pedichiura-iasi

pedichiura-iasi

Despre salon ElliSium pedichiura Iasi

Daca ai cautat un salon pentru pedichiura in Iasi, ai ajuns unde trebuie. Avand o experienta de peste 7 ani in domeniu, in care am pornit de la un spatiu de 25 mp, in prezent ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de aproximativ 85 mp. Acest lucru se datoreaza atat solicitarilor clientelor noastre, a serviciilor de calitate pe care le oferim  dar si a disponibilitatii permanente de care am dat dovada in tot acest timp.

Servicii de pedichiura Iasi  oferite de salon ElliSium

  • Pedichiura
    • Clasica Femei/Barbati
      • Semipermanenta
      • Gel pe unghia naturala
  • Tratament parafina picioare

Unghiile trebuie sa fie perfecte, iar picioarele in sandale trebuie sa arate impecabil, de aceea este foarte important unde ni le facem si produsele care sunt folosite.

Un subiect tabu cu privire la pedichiura este cum se taie unghia incarnata si cum se trateaza.

Ce este unghia incarnata? O unghie incarnata se instaleaza insidios si debuteaza cu o inflamatie pe marginea unghiei. Netratata, o inflamatie langa unghie, se agraveaza si se formeaza o hipertrofiere a tesutului moale din jur.

De mentionat un aspect foarte important este ca specialistul nostru stie sa scoata colturile, unghiile incarnate si bataturile, fara a inflama unghia si tesutul din jur.

Dupa ce ai fost rasfatata cu o pedichiura impecabila, te poti relaxa cu un masaj si un tratament cu parafina pentru picioare. Ce poate fi mai relaxant decat atat?

Se spune ca mainile si picioarele sunt partile cel mai expuse ale corpului si din acest motiv au nevoie de o ingrijire mai atenta pentru a fi hidratate in profunzime si pentru a-si pastra aspectul tanar o vreme indelungata. Prin urmare, specialistii recomanda tratamentul cu parafina, un tratament pe care il poti face la salon .

Tratamentul cu parafina  ajuta la hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi, imbunatateste fluxul sanguin, iar stratul de parafina care actioneaza in profunzime  previne  imbatranirea. Efectul va fi unul spectaculos: o piele catifelata si un aspect placut.

Masurile luate pentru Igiena unghiei

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna pedichiura in Iasi, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta de a pune in evidenta sanatatea, dezinfectarea si sterilizarea unghiei. De aceea la Salon ElliSium lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile, pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium unghii Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa iti faci pedichiura la care visezi, unghii care sa arate natural cat si rezistente, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului ElliSium Iasi si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.