Remodelarea faciala

remodelare faciala

remodelare faciala

Ce este remodelarea faciala?

Forma și contururile feței sunt determinate în principal de reliefurile osoase. Acestea sunt îmbrăcate de mușchi, țesut adipos subcutanat și piele.

 Mușchii feței sunt mușchi de mimică, care nu pot fi modelați prin exerciții fizice. La fel și structurile osoase nu pot fi modificate. Deci ne rămâne țesutul adipos subcutanat și pielea, asupra cărora putem acționa prin diferite metode, fie chirurgicale, fie nechirurgicale, pentru a păstra frumusețea nativă a feței, fiecăruia dintre noi.

Practic fiecare persoană care se adresează esteticianului pentru îmbunătăţirea aspectului feţei, doreşte fie o rejuvenare facială, fie o remodelare facială. Dacă rejuvenarea facială se adresează strict tegumentului, remodelarea facială implică toate structurile anatomice ale feţei.

Remodelarea facială implică combinaţia dintre mai multe tehnici, în funcţie de efectul ce se doreşte a fi obţinut. Este practic proba de foc pentru orice estetician. Având la îndemână diferite tehnici şi procedee, trebuie să decidă care dintre ele sunt cele optime pentru pacienta sau pacientul din faţa sa.

Cui se adreseaza si cum se realizeaza?

Acest tratament se adresează atât femeilor cât şi bărbăţilor şi se realizează într-o serie de cateva şedinţe, fără anestezie şi făra a fi nevoie de o perioadă de recuperare şi vindecare.

Tratamentul se potriveste persoanelor care au un exces de piele minim sau mediu, cu aspect îmbătrânit şi lăsat al feţei, celor cu depresiuni faciale sau acelora care doresc o îmbunătăţire semnificativă şi o întinerire facială într-un timp scurt şi fără perioadă de recuperare.

La persoanele tinere, faţa, mai precis liniile mandibulare definesc un “V”, care odată cu vârsta se inversează, aşa cum se poate observa din imaginea alăturată. Aceasta este una din principalele probleme ale esteticii faciale, a cărei rezolvare implică folosirea a mai multe procedee, în etape succesive.

De ce apelezi la remodelarea faciala?

Soluțiile noastre de remodelare a pielii de ultimă generație ajută la îmbunătățirea texturii pielii și a tenului pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii. Pacienții isi pot revigora îmbătrânirea pielii prin stimularea formării de colagen nou pentru îmbunătățirea elasticității și, adesea, se văd rezultate în timpul și după tratament, cu aspect tanar și natural.

Beneficiile remodelarii faciale:

 • Remodelează fața, gâtul, decoletați în ceea ce privește structura și crește volumul feței
 • Reduce cercurile și liniile fine din jurul ochilor și tonifică pleoapele
 • Revitalizează epiderma
 • Excelent pentru pregătirea pielii pentru proceduri estetice medico-chirurgicale și îmbunătățește calitatea rezultatelor postoperatorii.

De ce sa alegi salonul Ellisium Iasi?

 • Personal profesionist certificat;
 • Mediu prietenos și relaxant;
 • De la o simplă tunsoare la o schimbare radicala;
 • Principala noastră prioritate „Calitate, Satisfacție și Curățenie”;
 • Dăm valoare pentru banii dvs. și multe altele;
 • Satisfacție 100% garantată;
 • Produse profesionale folosite.

Masurile luate pentru igiena

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna remodelare faciala in Iasi, de aceea ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta de a pune in evidenta dezinfectarea si sterilizarea tuturor produselor cu care lucram. De aceea la Salon ElliSium lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile, pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa apelezi la remodelare faciala, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului ElliSium Iasi si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.