Salon Manichiura Iasi

salon-manichiura-iasi

salon-manichiura-iasi

Despre Salon Manichiura Iasi

Daca ai cautat Salon manichiura Iasi, ai ajuns unde trebuie. Avand o experienta de peste 7 ani in domeniu, in care am pornit de la un spatiu de 25 mp, in prezent ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de aproximativ 85 mp. Acest lucru se datoreaza atat solicitarilor clientelor noastre, a serviciilor de calitate pe care le oferim, cat si a disponibilitatii permanente de care am dat dovada in tot acest timp.

Calitatea manichiurii

Sunt mai multi factori de care depinde calitatea manichiurii si la Salon Ellisium manichiura Iasi detinem instrumentele potrivite, riguros igienizate si cunoastem tehnici inovative pentru crearea manichiurii perfecte. Foarte important, în procesul de realizare a manichiurii, este pregătirea unghiei naturale, factor determinant in rezistenta manichiurii. Preturile practicate de noi sunt pentru toate buzunarele, astfel incat sa ne calce pragul salonului oricine isi doreste o schimbare si o manichiura facuta de niste oameni profesionisti care pun pasiune si entuziasm in ceea ce fac, iar ceea ce fac, fac cel mai bine!

Igiena unghiei

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna manichiura, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta de a pune in evidenta sanatatea, dezinfectarea si sterilizarea unghiei. De aceea, la Salon Manichiura Iasi lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile pe care le oferim
clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram
sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor
care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte
de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt
dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu
care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin
care avem grija de noi insene.

Salon Ellisium Manichiura Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Forme si nuante ale unghiei

Intrucat atitudinea si stilul unei femei sunt definite de o ingrijire aparte a unghiilor, la Salon Manichiura Iasi, vei primi sfaturi despre ceea ce se poartă, despre ce ti s-ar potrivi si ce te-ar avantaja, cum sa asortam nuanta unghiilor in functie de culoarea pielii, in functie de evenimentul la care participi, de imbracaminte si nu in ultimul rand de personalitate. Fie ca alegi forma patrata, ovala, ascutita, lata sau cea clasica, scurta, aceasta zice ceva despre personalitatea ta, astfel:

  • Unghiile late spun ca acea persoana este calma, pragmatica si echilibrata;
  • Unghiile patrate spun ca esti desteapta, flexibila si creativa;
  • Unghiile ovale aparțin persoanelor agreabile și devotate;
  • Unghiile ascutite denota ca persoana este plina de entuziasm si ambitie;
  • Unghiile scurte, clasice, spun ca persona este intuitiva, agreabila si devotata.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa iti faci manichiura la care visezi, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.