Tot ceea ce nu stiai despre pedichiura

Tocmai ce ai fost la salon, si ti-ai facut o manichiura impecabila, in culorile tale preferate. Cum ramane cu picioarele tale? Chiar daca pe perioada sezonului rece degetele ne sunt acoperite, asta nu inseamna ca trebuie sa le neglijam, pe ele si unghiile deopotriva. Pedichiura nu trebuie sa tina cont de varsta sau anotimp, ci trebuie realizata cu regularitate. Daca nu obisnuiesti sa mergi la salon pentru a-ti face pedichiura, da-ne voie sa iti povestim astazi tot ceea ce nu stiai despre pedichiura.

In ce consta pedichiura?

Pedichiura reprezinta un tratament de infrumusetare aplicat atat picioarelor, cat si unghiilor. Un astfel de tratament trebuie realizat intotdeauna intr-un salon specializat, unde sunt utilizate metode si ustensile profesionale.

Care sunt beneficiile unei pedichiuri?

·         Piele mai fina – toate serviciile de pedichiura includ masarea picioarelor cu diverse creme sau uleiuri, bogate in vitamine, menite sa hidrateze pielea uscata. Unele servicii ofera si procese de exfoliere, pentru indepartarea pielii moarte.

·         Relaxare – cine nu se bucura de beneficiile unui masaj? La o sedinta de pedichiura vei avea parte de un masaj al talpilor si degetelor care te va relaxa in doar cateva minute

·         Te scapa de bataturi – daca te confrunti cu calcaie crapate sau bataturi, persoana care iti face pedichiura va avea grija sa te scape de acest stres suplimentar, prin hidratare si indepartarea tesuturilor moarte.

Tipuri de pedichiura

In functie de cerintele si preferintele tale, pedichiura poate fi de mai multe tipuri. La Ellisium te poti bucura de urmatoarele optiuni:

·         Pedichiura clasica

·         Pedichiura semipermanenta

·         Pedichiura gel pe unghia naturala

·         Tratament parafina picioare

Indiferent de tipul de pedichiura pe care il alegi, fiecare trebuie sa respecte anumite norme si pasi bine stabiliti.

·         In primul rand, ustensilele utilizate trebuie sa fie bine curatate si dezinfectate, pentru a nu incuraja raspandirea bacteriilor, de la un cleint la altul.

·         Este necesara spalarea si dezinfectarea mainilor esteticianului si a picioarelui clientului

·         Examinarea picioarelor, pentru observarea potentialelor rani, bataturi sau calozitati

·         Picioarele se lasa la inmuiat, in apa calda, cu o solutie speciala, timp de 15, pana la 30 de minute, in functie de nevoie

·         Se indeparteaza pielea moarta din jurul unghiei, si se curata santul unghiei

·         Cuticulele trebuie sa fie impinse spre baza, si taiate la nevoie

·         Se scurteaza unghiile, indepartandu-se eventualele colturi, si se pilesc

·         Unghiile se dezinfecteaza la sfarsitul tratamentului

·         La cerere, clientului i se aplica un tratament cu parafina

Respectarea normelor de igiena

Pentru ca perioada actuala nu te incurajeaza sa frecventezi saloanele de infrumusetare la fel cum faceai pe vremuri, da-ne voie sa iti spunem ca la Ellisium sunt respectate toate normele de igiena, pentru ca tu, si restul clientilor nostri sa beneficiati de cele mai bune servicii si de maximum de siguranta. Toate aparatele, ustensilele pe care le utilizam, cat si suprafetele din interior, sunt curatate si igienizate cu atentie dupa fiecare folosire. Atat clientii, cat si angajatii nostri poarta in permanenta masca, se spala pe maini si se dezinfecteaza.

Garantam servicii de top, desfasurate in cele mai bune conditii. Fa-ti o programare la Ellisium si vino sa te convingi pe pielea ta de cele mai bune rezultate!