Trend-uri in materie de sprancene 2020

Inca din cele mai vechi timpuri, aspectul sprancenelor a fost considerat extrem de important de catre majoritatea doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume. Fie ca vorbim despre look-ul iconic al sprancenelor din anii 20, extrem de subtiri, a la Greta Garbo sau despre aspectul natural al sprancenelor din anii 80, a la Brooke Shields, putem imediat observa interesul femeilor pentru acest detaliu de pe chipul lor. In anul 2020, moda sprancenelor a evoluat extrem de mult, cateva trend-uri uimind prin popularitatea de care s-au bucurat, atat in randul vedetelor, cat si in randul fetelor. In continuare, Ellisium te invita sa citesti despre cateva dintre cele mai populare trend-uri in materie de sprancene 2020.

Soap Brows

Soap Brows se refera la o tehnica de stilizare a sprancenelor cu ajutor sapunului. Procesul este destul de simplu si usor de realizat, pentru o persoana cu sprancene bogate, cat mai naturale. Ai nevoie de o pensula pentru sprancene curata, un sapun solid, de preferat unul din cele fara culoare si apa sau putin fixativ. Este necesar sa umezesti pensula, sa o treci de cateva ori peste sapunul solid si apoi sa periezi sprancenele in sus. Urmand acesti pasi vei oferi sprancenelor tale un look natural, dar extrem de sofisticat. In plus, sapunul iti va mentine aspectul dorit pe tot parcursul zilei, fiind chiar mai rezistent decat gelurile pentru sprancene.

Dewy Brooks

Atunci cand spunem Dewy Brows, ne gandim automat la moda parului de acum cativa ani, wet look. Dewy Brows sunt potrivite pentru completarea unui look glossy, demn de o petrecere sau chiar de o defilare pe un podium. Sprancenele dewy se pot obtine usor, prin utilizarea unui creion pe baza de ceara, pentru a umple si a schimba aspectul arcadei, cu gel transparent pentru fixare. Pentru un look extra poti apela chiar la gloss de buze transparent. Asigura-te ca folosesti un produs care nu este foarte lipicios si care nu se va scurge dupa o ora de la aplicare.

Shadow Effect

Microblading-ul a devenit extrem de popular in anul 2020. Una dintre tehnicile preferate, care a luat cu asalt mediul online, este Shadow Effect, care se poate obtine prin injectarea pigmentului de culoare  sub forma de puncte, si nu prin tuse. Astfel, spranceana va parea mai groasa si mai voluminoasa, cu un finish apropiat de cel natural, evitandu-se aspectul de bloc de culoare. Specialistul care realizeaza sprancenele poate lucra cu doua culori, pentru a crea efecte de umbra.

Nanoblading

Nanoblading este considerata a fi o forma mai subtila si mai eleganta a microblading-ului. Procesul in sine este destul de asemanator: artistul injecteaza pigment in piele, cu ajutorul acului, sub forma de fire de par, care sa se integreze intre firele naturale ale sprancenelor. Diferenta semnificativa este reprezentata de acul extrem de mic utilizat, numit nanoneedle. Nanoblading-ul este ideal pentru persoanele care au sprancenele de culoare deschisa si pentru reconstruirea arcadei, cu rezultate subtile. Mai mult, vindecarea se produce mai rapid decat in cazul microblading-ului.

Sprancenele sunt cele care iti contureaza trasaturile, completandu-ti armonios chipul. De aceea, trebuie sa te asiguri intotdeauna ca aspectul lor este unul impecabil. Programeaza-te la Salon Ellisium si lasa-ne sa redam sprancenelor tale aspectul elegant si rafinat de care au nevoie!