Unghii cu gel

unghii-gel-iasi

ElliSium unghii cu gel

Salon pentru unghii cu gel in Iasi, ai ajuns unde trebuie.

Servicii de manichiura cu gel oferite de salon ElliSium:

  • Gel pe unghia naturala;
  • Extensii unghii cu gel;
  • Intretinere unghii cu gel;
  • Intretinere + schimbarea arhitecturii unghiei;
  • Reparatie unghie cu gel;
  • Indepartare gel;
  • Tratament parafina maini.

Unghiile sunt cartea noastra de vizita, de aceea este foarte important sa acordam o atentie deosebita cu privire la alegerea salonului potrivit.

De ce sa alegi rasfatul unghiilor cu gel la salon?

Pentru ca mainile noastre sunt o veritabila carte de vizita, merita atentia cuvenita. Salonul ElliSium Iasi foloseste produse care ofera unghiilor tale rezistenta, protectie si culoarea vie mult dorita. La noi, poti beneficia si de manichiura cu gel, semipermanenta sau stilul clasic frantuzesc. Daca acesta nu este stilul tau, esti libera sa iti lasi imaginatia sa zboare cu un stil metalic, floral, cu pietre decorative sau diverse ilustratii.

Înainte de aplicarea produsului, curatam unghiile, apoi ingrijim atent si cuticulele.

 După aceea, se aplică produsul în culoarea dorită, care în contact cu lumina lămpilor UV se usucă şi se fixează pe unghie.

Avantajele unghiilor cu gel

Unghiile cu gel au multe avantaje, care nu ar trebui trecute cu vederea. Principalul avantaj este rezistenta in timp. Sunt ideale pentru acele persoane care au prostul obicei de a-si roade unghiile. In plus, gelul se mentine pentru un timp indelungat pe unghii, pana la 4 saptamani.

Avantaje tratament cu parafina pentru maini si picioare

Mainile si picioarele sunt partile cel mai expuse ale corpului si din acest motiv au nevoie de o ingrijire mai atenta pentru a fi hidratate in profunzime si pentru a-si pastra aspectul tanar o vreme indelungata. Prin urmare, specialistii recomanda tratamentul cu parafina, un tratament pe care il poti face la salon . Tratamentul cu parafina  ajuta la hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi, imbunatateste fluxul sanguin, iar stratul de parafina care actioneaza in profunzime  previne  imbatranirea. Efectul va fi unul spectaculos: o piele catifelata si un aspect placut.

Masurile luate pentru Igiena unghiei

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna unghii in Iasi, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta de a pune in evidenta sanatatea, dezinfectarea si sterilizarea unghiei. De aceea la Salon ElliSium lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile, pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium unghii Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Forme si culori ale unghiei

Intrucat atitudinea si stilul unei femei sunt definite de o ingrijire aparte a unghiilor, la Salon ElliSium Iasi, vei primi sfaturi despre ceea ce se poartă, despre ce ti s-ar potrivi si ce te-ar avantaja, cum sa asortam nuanta unghiilor cu gel in functie de culoarea pielii, in functie de evenimentul la care participam, de imbracaminte si nu in ultimul rand de  personalitate.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa iti faci unghiile la care visezi, unghii cu gel care sa arate natural cat si rezistente, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului ElliSium Iasi si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.