Unghii semipermanente Iasi

unghii-semipermanente-iasi

unghii-semipermanente-iasi

Despre salonul nostru

Daca ai cautat un salon pentru unghii semipermanente Iasi, ai ajuns unde trebuie. Avand o experienta de peste 7 ani in domeniu, in care am pornit de la un spatiu de 25 mp, in prezent ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de aproximativ 85 mp. Acest lucru se datoreaza atat solicitarilor clientelor noastre, a serviciilor de calitate pe care le oferim  dar si a disponibilitatii permanente de care am dat dovada in tot acest timp.

Calitatea unghiilor semipermanente

Unghiile semipermanente ofera o textura mult mai rezistenta, un aspect natural, elegant, nu arata inestetic, se păstrează pe unghii aproximativ 3 săptămâni. Înainte de aplicarea produsului, curatam unghiile, apoi ingrijim atent si cuticulele. După aceea, se aplică produsul semipermanent în culoarea dorită, care în contact cu lumina lămpilor UV se usucă şi se fixează pe unghie.

Avantajele unghiilor semipermanente

Avantajul unghiilor semipermanente moderne este tocmai naturaleţea pe care o ofera. Spre deosebire de produsele cu gel, oja semipermanentă se aplică mai repede şi mai uşor, iar îndepărtarea acesteia este la fel de simplă, cu ajutorul unor dischete înmuiate în dizolvant special. De mentionat este faptul ca, manichiura semipermanenta este potrivită unghiilor de lungime normal iar preturile practicate pentru acest procedeu sunt cu mult mai mici decat pentru cele cu gel.

Masurile luate pentru Igiena unghiei

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna unghii semipermanente in Iasi, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta de a pune in evidenta sanatatea, dezinfectarea si sterilizarea unghiei. De aceea la Salon ElliSium lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile de unghii semipermanente Iasi, pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium unghii Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Forme si culori ale unghiei

Intrucat atitudinea si stilul unei femei sunt definite de o ingrijire aparte a unghiilor, la Salon ElliSium semipermanente Iasi, vei primi sfaturi despre ceea ce se poartă, despre ce ti s-ar potrivi si ce te-ar avantaja, cum sa asortam nuanta unghiilor in functie de culoarea pielii, in functie de evenimentul la care participam, de imbracaminte si nu in ultimul rand de  personalitate.

Se spune ca cei care poarta unghii cu aspect natural, sunt personane calme, agreabile si prietenoase.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa iti faci unghiile semipermanente la care visezi, unghii care sa arate natural cat si rezistente, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului ElliSium Iasi si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.