Ce este cavitatia?

Ce este Cavitatia?

Cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei, cu efecte asemanatoare liposuctiei chirurgicale, este cavitatia. Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa, care formeaza mici bule de gaz (numite si bule cavitationale) reducand, astfel, membranele celulelor adipoase. Aceastea sunt absorbite de limfa si apoi, drenate prin sistemul limfatic.

Cum se realizeaza Cavitatia?

Cavitatia topeste celulita si zonele adipoase in doua etape.

  1. Dispozitivul de ultrasunete este fixat pe zona ce urmeaza a fi tratata alaturi de un gel special pentru ultrasunete timp de 30 de minute.
  2. In acesta ultima etapa se va realiza un masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine. Grasimea topita de cavitatie este eliminata prin drenaj. Drenajul este efectuat cu aparatul de electrostimulare.

Ce beneficii are cavitatia?

De la prima sedinta, cavitatia dezintegreaza tesutul adipos si remodeleaza corpul. In plus, reduce vizibil masa adipoasa. Nodulii celulitici si aspectul de coaja de portocala sunt eliminate. Tesutul subcutanat este oxigenat, cu ajutorul reactivarii microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnate.
In timpul tratamentului se poate auzi un sunet mai mult sau mai putin intens.

Cine poate efectua Cavitatia?

Tratamentul cu cavitatie poate fi realizat de oricine, insa, exista cateva restrictii; nu vor efectua tratamentele pe persoane cu probleme cardiace, cele care poarta pace-maker, cu afectiuni vasculare grave, femeile aflate in perioada menstruatiei si femeile insarcinate.

Tratamentul cu cavitatie nu are un numar fix de sedinte; acesta poate varia de la persoana la persoana.

In urma sedintelor se recomanda a se continua tratamentul la fiecare trei luni, ca forma de mentinere.