Rejuvenare faciala

În ultimii ani, procedurile cosmetice anti-îmbătrânire au căpătat o acceptare majoră. Și în timp ce multe femei încep cu tratamente mai puțin invazive, cum ar fi injecțiile și umpluturile dermice, la un moment dat, unele femei iau în considerare o intervenție chirurgicală de întinerire facială, sau un lifting facial, pentru rezultate mai durabile și mai dramatice.

Care sunt avantajele unui lifting facial?

Nu este surprinzător, beneficiile principale ale unui lifting facial sunt o satisfacție crescută pentru aspectul tău și faptul că ceilalți te văd ca fiind mai tineresc și mai atractiv. „Oamenii doresc ca ceea ce simt în interior să fie reflectat în oglindă”, spune Ishii. „De asemenea, vor să știe că oamenii din jurul lor gândesc gânduri pozitive despre ei.”

Soluțiile noastre de remodelare a pielii de ultimă generație ajută la îmbunătățirea texturii pielii și a tenului pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii. Pacienții isi pot revigora îmbătrânirea pielii prin stimularea formării de colagen nou pentru îmbunătățirea elasticității și, adesea, se văd rezultate în timpul și după tratament, cu aspect tanar și natural. Zonele tratate cel mai frecvent includ: pleoapele inferioare și superioare, liniile de zâmbet, fruntea, obrajii, gâtul și gâtul, pe lângă zonele feței și ale corpului care prezintă riduri, decolorare, acnee activă sau cicatrici de acnee.

Un chip luminos ne ajuta sa avem succes profesional, dar si sa fim mai atragatori în viata personala. Ai grija de tenul tau – expresia fetei tale te defineste inaintea celorlalti! Vino la Salon Ellisium si intra in randul celor care stiu sa se bucure de viata, indiferent de varstă, si sa-si valorifice atuurile! Lucrurile bune nu vor intarzia sa apara în viaţa ta! Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon!

Tratamentele oferite de Salon Ellisium:

  • Masaj facial
  • Radiofrecventa faciala
  • Hidrodermoabraziune faciala
  • RMD – Remodelare faciala ,reintinerire
  • Oxygen Hiperbaric
  • Ultrasunete facial
  • Terapie faciala crio (ciocan rece)
  • Masca cu lumini (led)

Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre tratamentul facial care ţi se potriveşte cel mai bine!

Suntem la zi cu tot ceea ce inseamna tratamentele faciale, ne adaptam cerintelor clientilor si pietei, atat prin participarea la  cursuri de perfectionare, cat si prin dorinta noastra permanenta veni in ajutorul clientelor noastre. De aceea la Salon Ellisium Iasi lucram cu Medicina Muncii, detinand Diploma de Igiena eliberata de Directia de Sanatate Iasi.

Pe langa serviciile ireprosabile pe care le oferim clientelor noastre, ne asiguram intotdeauna ca și conditiile in care lucram sunt cele in care normele de igiena sunt riguros respectate. Sanatatea celor care ne trec pragul este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Inainte de inceperea unei lucrari, intotdeauna ne asiguram că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate, intrucat curatarea corectă a instrumentelor cu care lucram nu este doar un mod prin care ne protejam clientele, ci unul prin care avem grija de noi insene.

Salon ElliSium Iasi mizeaza pe calitatea serviciilor si satisfactia clientilor, prin respectarea cu rigurozitate a  reglementarile in vigoare privind normele de igiena.

Concluzii si recomandari

Stim ca este destul de greu sa alegi corect salonul unde sa te lasi rasfatata, insa prin cele mentionate mai sus credem ca te-am convins sa ne calci pragul salonului si sa beneficiezi de cele mai calitative servicii.